Nieuwbouw

U kan bij ons terecht voor nieuwbouw van verschillende types eengezinswoningen, woninggroepen, kleinere appartementsgebouwen en horecapanden.

Nieuwbouwprojecten bieden de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe uw woning er uit moet zien. Met jaren vakkennis en ervaring kunnen wij gelijk welke bouwstijl voor u waarmaken, rekening houdend met de stedenbouwkundige voorschriften en directe omgevingsfactoren. Onze aanpak blijft in de eerste plaats persoonlijk en gericht op maatwerk.

Binnen uw project hebben we steeds aandacht voor energiebewust en energiezuinig bouwen. Energiebewust bouwen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid en toekomstige energiefactuur. Dankzij de doorgedreven isolatie en aandacht voor luchtdichtheid van onze nieuwbouwwoningen bekomt u een aangenaam woonklimaat  en veel lager energieverbruik.

De bouwkosten voor een nieuw te bouwen huis hangen grotendeels af van uw specifieke wensen. Graag bieden wij u op dit vlak het best bruikbare advies, waarbij we steeds de beste prijs-kwaliteitsverhouding nastreven.