Nieuwbouw

Je kan bij ons terecht voor nieuwbouw van verschillende types eengezinswoningen, woninggroepen, kleinere appartementsgebouwen en horecapanden.

Nieuwbouwprojecten bieden de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe je woning eruit moet zien. Op basis van jaren kennis en ervaring kunnen wij gelijk welke bouwstijl voor je waarmaken, rekening houdend met de stedenbouwkundige voorschriften en omgevingsfactoren. Onze aanpak is steeds persoonlijk en gericht op maatwerk.

Nieuwbouw woning Zerkegem
Nieuwbouw woning Kaprijke
Nieuwbouw woning Sint-Andries
Nieuwbouw woning Oostkamp

Binnen je project hebben we aandacht voor energiebewust en energiezuinig bouwen. Dankzij de doorgedreven isolatie en aandacht voor luchtdichtheid van onze nieuwbouwwoningen zorgen we voor een aangenaam binnenklimaat en veel lager energieverbruik. 

Energiebewust bouwen is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid en je toekomstige energiefactuur.

 

Nieuwbouw Sijsele
Nieuwbouw woning Sijsele

De bouwkosten voor een nieuw huis hangen grotendeels af van je specifieke wensen. Graag bieden wij jou op dit vlak het best bruikbare advies, waarbij we steeds de beste prijs-kwaliteitsverhouding nastreven. 

Nieuwbouw woning Snaaskerke
Nieuwbouw woning Jabbeke
Nieuwbouw woning Oostkamp